Hamresanden Atrium

Et nytt leilighetsbygg med 20 leiligheter på Hamresanden ligger nå ute for salg.
Areal
46-114 m²
Enheter
20
Eierform
Sameie
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

– Hamresanden Atrium er utformet med tanke på sol- og lysforhold. Alle leiligheter får to innglassa balkonger, og det blir stor felleshage i atriet. Leilighetene har alt på en flate, og er tegnet ut fra prinsippet tilgjengelighet for alle.  De blir på fra 46 til 114 kvadratmeter, med priser fra 2.490.000 kroner, opplyser prosjektmegler hos Sørmegleren, Rolf R. Elieson.

Atriumsbygget er på tre etasjer, og skal ligge på tomten hvor Kiwi tidligere holdt til. Det nye leilighetsbygget får dagligvareforretning i første etasje og leiligheter i andre og tredje etasje. I tillegg blir det parkeringskjeller.

– Vi er svært godt fornøyd med at vi kan tilby våre medlemmer forkjøpsrett; det betyr at medlemmer nå kan kjøpe ny leilighet før andre får sjansen, sier en meget fornøyd administrerende direktør, Ole Fr. Godtfredsen.

Medlemmer får forkjøpsrett fordi leilighetsprosjektet er forsikret  gjennom Norske Boligbyggelag (NBBL). Forkjøpsretten gjelder fram til første tildeling som er klokken 12 den 15. juni. Dagen etter legges leilighetene ut på det åpne marked.

–  Det er bare å benytte muligheten, sier Elieson, og legger til at det er mange som har vist interesse for leilighetene.

Byggingen er så smått i gang, og går alt etter planen vil butikken åpne neste sommer, og leilighetene være innflyttingsklare høsten 2023.

Forkjøpsrett

Meldefristen for medlemmer er utløpt.

Kontakt megler

Rolf R. Elieson
Eiendomsmegler
rolf@sormegleren.no
990 99 107

Mariann Thomassen
Eiendomsmegler
mariann.thomassen@sormegleren.no
990 99 140

Utbygger

Norgesgruppen og BRG