Nyheter

Vertskap for vellykket seminar

Sørlandet Boligbyggelag var i mai vertskap for Totalforsikringsseminaret i regi av Boligbyggelagenes Partner.
Publisert 31. mai. 2016

Sørlandet Boligbyggelag var i mai vertskap for Totalforsikringsseminaret i regi av Boligbyggelagenes Partner. Rundt 90 deltakere fra boligbyggelag over hele landet fikk faglig påfyll i to dager.

I tillegg sørget Sørlandet Boligbyggelag for at deltakerne også ble servert sørlandsk humor og skjærgårdsidyll.

Administrerende direktør i Sørlandet Boligbyggelag, Ole Fritjof Godtfredsen,ønsket velkommen med foredrag om Kristiansands historie, byutvikling og om Sørlandet Boligbyggelag. Deltakerne fikk også høre æ æ født her i Kristiansand.

Første dag ble avsluttet med rundtur i skjærgården og fest på Bragdøya. Vi fikk vist Sørlandet på sitt aller beste, sier administrerende direktør i Sørlandet Boligbyggelag, Ole Fritjof Godtfredsen.

Forsikringsdekning, skadeforebyggende tiltak og brannsikkerhet var hovedtema på seminaret. Og særlig mange spørsmål og livlig debatt ble det da Oddmund Bleie, leder av storskade eiendom i If, la fram eksempler på erstatningssaker.

Rundt 90 deltakere fra boligbyggelag over hele landet var samlet til Totalforsikringsseminaret i Kristiansand.

Rolf Nordberg fra Nordvern engasjerte med informasjon om brannforebygging. Stein Norstein, fagsjef i Anticimex, informerte om skadedyrtilstanden og daglig leder i Nokas Skadedyrkontroll, Kenneth Ervik, snakket om skadebehandling.

Informasjon om vannstoppere, tall på vannskader og hva slags typer ladeanlegg for elbiler var andre temaer.

Gunnar Andersen, avdelingssjef i Boligbyggelagenes Partner, har allerede fått positive tilbakemeldinger på at seminaret var vellykket både faglig og sosialt.

Seminaret skal øke kompetansen i boligbyggelag. Det sosiale er også en del av slike seminar, på den måte blir det enklere å utveksle erfaringer siden. Vi har allerede fått mange gode tilbakemeldinger på at årets Totalforsikringsseminar falt i smak. Sørlandet Boligbyggelag, som verter, har lagt alt fint til rette, sier Gunnar Andersen, avdelingssjef i Boligbyggelagenes Partner.

Psykolog Asbjørn Kjetil Torfinsen fra Aust-Agder (lege og komiker Frode Gallefoss) hadde en uformell oppsummering som fikk tårene til å trille av latter hos deltakerne.

Asbjørn Kjetil Torfinsen (Frode Gallefoss) hadde en humoristisk oppsummering av seminaret.