Nyheter

Velkommen til Kilden! - Ny rabattavtale for medlemmer

SØBO og Kilden teater og konserthus har fra og med 1. mars inngått et samarbeid. Samarbeidet innebærer at medlemmer av SØBO får rabatter på utvalgte forestillinger.
Publisert 01. mar. 2023

Se oversikt over forestillinger du får rabatt på her

– Med Kilden på laget styrker vi det lokale medlemstilbudet. Det er også hyggelig å kunne gi medlemmer gode rabatter på fine kulturopplevelser, sier Kristian Råmunddal, adm. dir i SØBO. Kilden rommer Kristiansand Symfoniorkester, Kilden Teater, Kilden Opera og Kilden Kultur. Sammen produserer de et bredt spekter av kulturopplevelser – som medlemmer nå skal få glede av til godt rabatterte priser.

– Å være SØBO-medlem skal lønne seg, derfor jobber vi hele tiden med å inngå attraktive avtaler for medlemmene, legger Stein Olav Høgetveit til, ansvarlig for medlemsfordeler i SØBO. Medlemsrabatten gjelder på utvalgte forestillinger hele året, i mars får medlemmer opp til 20 prosent rabatt på disse fire forestillingene: Den verdenskjente musikalkomedien Sister Act, på Kildens storsatsing Idioten av Fjodor Dostojevskij, på An Evening of Amy, som er en storstilt hyllest til artisten Amy Winehouse og sist, men ikke
minst på konserten med den berømte jazzkomponisten og pianisten Hiromi Uehara. Det blir også rabatter på The Hollies som kommer til Kilden 25. april. Det er bare å begynne å glede seg til å høre The Air That I Breathe og I Can't Let Go.

– Vi kommer fortløpende til å fortelle hvilke forestillinger som blir rabatterte. Dette er de fem første vidt forskjellige forestillingene – og det er ønsket vårt å servere bredt, sier Anne Kristin Tjørve Bjelland, salgsansvarlig bedriftsmarked hos Kilden. Hun gleder seg til å ønske velkommen og håper mange benytter muligheten til å besøke Kilden.

Harald Furre, adm. dir i Kilden, er også godt fornøyd med samarbeidet med SØBO. – SØBO er Sørlandets største boligbyggelag og vi landsdelens største scenekunst-institusjon med rundt 200 000 besøkende i året. At vi nå har funnet sammen, er veldig gledelig. Vi håper og tror at mange av forestillingene våre vil nå ut til enda flere med dette samarbeidet, sier Furre. – Hvordan og hvor bestiller medlemmene billetter? – På nettsidene til SØBO vil det ligge informasjon om forestillinger og rabattene som gjelder. På Kildens hjemmeside, kilden.com, er det nå en egen SØBO-tag under velg billettype hvor medlemmer bestiller sine rabatterte billetter, sier Høgetveit. Avtalen er foreløpig for et år, men dersom medlemmer setter pris på tilbudet er intensjonen at avtalen blir forlenget.