De nye leilighetsbyggene i Justviklia.

Nyheter

Stortrives i Justvik

I det nye boligfeltet i Justvik er det smil og latter. Beboerne som flyttet inn i byggetrinn 1 i begynnelsen av juli er storfornøyde.
Publisert 14. okt. 2021

– Vi har det helt fantastisk. Dette er vår første bolig, og vi syns vi har kapret drømmeleiligheten, sier Tina Moshtagh-Holme (26) og Asgeir Holme (28).
Bo & miljø får bli med de to inn i deres 55 kvadratmeter store leilighet. – Se den utsikten! Vi får naturen rett
inn i stua, sier paret, som er fornøyd med leilighetens planløsning. Her har de stue og kjøkken i åpen løsning, to soverom, bad og en stor terrasse. – Panoramavinduene og høyden under taket gjør at leiligheten virker svaert romslig. Min far sier vi har fått en leilighet med noen dryge 55 kvadratmeter, sier Asgeir.

Trives gjør også ekteparet May Britt Waren og Tor Einar Andersen i sin 106 kvadratmeter store leilighet. De har ikke angret et sekund på at de flyttet fra tomannsboligen i Brennåsen til Justvik.
– Vi har vært fornøyd fra dag én. I sommer har vi storkost oss på den solrike terrassen, sier paret, som først og fremst flyttet fordi de ønsket noe mer lettstelt. – Det har vi fått, samtidig som vi har en
leilighet over to plan med god plass. Det er flott å flytte til en helt ny leilighet, sier Waren. – Ja, det kunne ikke bli bedre. Jeg har ikke hørt noen klage, sier Arvid Doknes. Tidligere leide han leilighet på Justvik.
– Da jeg så Justviklia kom for salg, var jeg ikke i tvil; her ville jeg bo. I tillegg til at jeg stortrives, er det et stort pluss at jeg kommer bedre økonomisk ut av det ved å eie enn å leie, sier Doknes og hilser på adm.
dir. i Sørlandet Boligbyggelag, Ole Fritjof Godtfredsen. – Hyggelig å høre at dere trives, sier
Godtfredsen og tar en runde på området, hvor det fortsatt er stor aktivitet.

Våren 2022 skal de to byggene i byggetrinn 2 være innflyttingsklare. Her blir det 12 boenheter på 55 kvadratmeter – og alle er solgt.
Byggetrinn 3 med to bygg med til sammen ti leiligheter på henholdsvis 106 og 55 kvadratmeter, blir snart lagt ut for salg. Medlemmer i Sørlandet Boligbyggelag har forkjøpsrett når de legges ut for salg.