Nyheter

Stor interesse for boligprosjekt på Eg

Mange ønsker å bo i det nye leilighetskomplekset Andreas Kjærs Plass på Eg. Over 50 potensielle kjøpere deltok på presentasjonsmøte.
Publisert 04. mar. 2016

Mange ønsker å bo i det nye leilighetskomplekset Andreas Kjærs Plass på Eg. Over 50 potensielle kjøpere deltok på presentasjonsmøte. Salget starter 10. mars.

Rundt 50 personer møtte opp for å få informasjon om det nye leilighetsbygget på Eg.

Sørlandet Boligbyggelag er med på eiersiden, det betyr at medlemmer har forkjøpsrett; de må melde interesse innen 9. mars.

Prosjektet virker spennende. Flotte leiligheter og stor takterrasse. Det er virkelig bra. Beliggenheten med nærheten til Baneheia er jo også et stort pluss, legger Dag Thorbjørnsen, styreleder i Svarttjønnveien Borettslag på Eg.
Vi har det veldig fint i Svarttjønnveien, men det er alltid spennende med noe nytt, la Thorbjørnsen til og blar i prospektet med en rekke illustrasjoner av det nye leilighetsbygget på fire etasjer.

En gjeng fra Svarttjønnveien Borettslag ønsket informasjon om leilighetsbygget. Fra venstre: Eva Lango Thorbjørnsen, Dag Thorbjørnsen og Jan Tønnesland. Dag Thomassen fra Sørmegleren deler ut ekstra prospekter.

Bygget får til sammen 19 leiligheter, de største på rundt 90 kvadratmeter, de minste på 64 kvadratmeter. Alle med romslige balkonger og terrasser. De største hjørneleilighetene får balkonger på over 40 kvadratmeter. I tillegg bygges det en felles takterrasse på hele 200 kvadratmeter. Og det blir stor parkeringskjeller.

Prisene er fra 2,7 millioner kroner til 4,65 millioner kroner.

Andreas Kjærs Plass blir et lite leilighetsbygg med moderne leiligheter med alle fasiliteter, sa Rolf Elieson fra Sørmegleren på møtet.

Espen Solheim fra Entreprenør Kaspar Strømme presenterte leilighetstypene; til sammen fem ulike leiligheter.

Det blir leiligheter med et, to og tre soverom. Kjøpere kan være med på detaljplanleggingen, hvis de ønsker det, sa Solheim.

Espen Solheim fra entreprenør Kaspar Strømme viste forsamlingen en rekke illustrasjoner av hvordan det nye leilighetskomplekst Andreas Kjærs Plass vil bli seende ut.

Byggingen starter i høst, og går alt etter planen vil leilighetsbygget stå ferdig høsten 2017.

Det er Gunder Tellefsen og Jarl Fronth i Bergvann Eiendom, som står bak utbyggingen. Både Tellefsen og Fronth har vokst opp på Eg.

På eiersiden er Sørlandet Boligbyggelag, Ivar Mjåland Eiendom, JHA Holding og Entreprenør Kaspar Strømme.