Nyheter

Seminar om oppgradering i borettslag og sameier

Vi har den glede å invitere til seminar tirsdag 1. mars 2016 fra kl. 15.00 på Scandic Kristiansand Bystranda
Publisert 23. feb. 2016

Vi har den glede å invitere til seminar tirsdag1. mars 2016fra kl. 15.00 på Scandic Kristiansand Bystranda, østre Strandgate 74, Kristiansand.

Det blir enkel servering fra kl. 15.00.

Husbanken, Enova, SINTEF Byggforsk, NBBL og de lokale boligbyggelagene skal arrangere seminarer i de største byene i Norge i mars og seminarserien starter i Kristiansand.

Gjennom å oppgradere boligselskapet kan man øke verdien på boligene, spare utgifter til oppvarming og vedlikehold, øke tilgjengeligheten, tryggheten og trivselen.

Når borettslaget eller sameiet har behov for vedlikehold, kan det vurderes om det er fornuftig å oppgradere samtidig. I denne forbindelse bør styret sette av nok tid til beslutningsprosessen, gi beboerne informasjon i små porsjoner og åpne for dialog. Til hjelp i dette arbeidet er det utarbeidet en veileder. Denne blir presentert på seminaret. Dessuten vil Husbanken og Enova presentere aktuelle låne- og tilskuddsordninger fra det offentlige. Det er flere endringer som gjelder fra 2016.

Seminaret retter seg mot styret og andre nøkkelpersoner i borettslag/sameier og boligbyggelag. Det er anledning til å melde på flere personer fra hvert lag. Seminaret er også åpent for interesserte i bransjen.
Deltakelsen er gratis.

For program og påmelding følg lenkene nedenfor.
Påmelding kan gjøres i hele februar måned.

Program Kristiansand:
http://www.nbbl.no/Portals/1/NBBLs%20filarkiv/Kurs/Program/invitasjon-kristiansand.pdf

Påmelding Kristiansand:
http://www.survey-xact.no/LinkCollector?key=V7EVJQNMC19N

Velkommen til et informativt og hyggelig seminar.