Nyheter

Presentasjon av Broveien-leilighetene

Superlativene var mange etter presentasjonsmøtet om Broveien onsdag. – Helt topp. Leilighetene er veldig fine og takterrassene supre.
Publisert 16. jan. 2015

Superlativene var mange etter presentasjonsmøtet om Broveien onsdag.

Helt topp. Leilighetene er veldig fine og takterrassene supre. Jeg vil gjerne flytte til Broveien, sier Eli Smedbakken.

Arkitekten har virkelig hatt en god hånd her. Jeg likte utformingen med hjørneleiligheter og terrasser på taket. Her kunne jeg bodd, sier Arne Henning Lie.
Han blar i det ferske prospektet som blant annet viser et bygg med mørk trekledning, lyse fibersementplater og store takterrasser skjermet for innsyn. Ole Fritjof Godtfredsen hos Sørlandet Boligbyggelag i samtale med Arne Henning Lie, som godt kan tenke seg å bo i Broveien.

Broveien skal være et godt sted å bo. Ideen er å skape leiligheter for folk i alle livsfaser. Det hele er utformet slik at det blir 30 hjørneleiligheter fordelt på tre etasjer; alle lyse og åpne og med egne terrasser ut fra stuen. Og i tillegg kommer de romslige takterrassene, understreket arkitekt øystein Myklebust fra Novo arkitekter AS som presenterte prosjektet på møtet i Vågsbygd samfunnshus.

Også administrerende direktør i Sørlandet Boligbyggelag, Ole Fritjof Godtfredsen, var med på presentasjonen.
Broveien blir organisert som et borettslag tilknyttet Sørlandet Boligbyggelag. Det betyr at våre medlemmer får forkjøpsrett til leilighetene, sier Godtfredsen.
Det betyr også at Sørlandet Boligbyggelag skal stå for drift og forretningsførsel. Og det betyr gunstig og fleksibel finansiering og god forsikring, blant annet er kjøpere forsikret mot tap av felleskostnader.

Broveien ligger sentralt, det er så godt som tøffelavstand til både butikk, metro, barnehage og skole. Prisene er også meget akseptable, sier Rolf R. Elieson, prosjektsjef hos Sørmegleren som står for salget av Broveien-prosjektet.

Leilighetene som er fra 75 til 90 kvadratmeter store, får god standard, parkering i kjeller og leveres nøkkelferdige. Byggingen starter når 12 leiligheter er solgt, og går alt etter planen, vil det stå ferdig i løpet av 2016.

Ivar Mjåland Eiendom er hovedaksjonær, mens Sørlandet Boligbyggelag er delaksjonær.

Les mer om prosjektet her: www.broveien.no

Last ned prisliste: Prisliste

Kjøp leilighet: Kjøpstilbud

Dag Thomassen, markedssjef hos Sørmegleren, ønsket velkommer til presentasjonen av Broveien.

Ole Fritjof Godtfredsen informerte om Sørlandet Boligbyggelag og om Broveien.