Vi inviterer til konkurranse om å lage Sørlandets flotteste pepperkakehus.

Nyheter

Pepperkakehus og gamle bilder

Sørlandet Boligbyggelag fyller 75 år i år, og dette ønsker vi å markere. Vi har derfor sikret oss Byhallen på Torvet i Kristiansand noen dager i desember. Her vil vi fylle på med pepperkakemodeller og bilder.
Publisert 01. okt. 2020

Dette vil vi gjerne ha din hjelp til! Derfor inviterer vi til konkurranse om å lage Sørlandets flotteste pepperkakebygg. Lag en modell av blokka eller huset du bor i - eller et annet byggverk på Sørlandet, og levèr det inn til Byhallen fra 10. desember og frem til konkurransen avsluttes den 17. desember. Det flotteste byggverket vil premieres med et gavekort på kr. 3000,-. I tillegg vil fire andre byggverk bli premiert med kr. 1000,-. Slipp fantasien løs! 

Vi ønsker også hjelp til fotoutstillingen med historiske bilder. Dersom du har bilder med motiver fra byggeperiode, innflytting, dugnad, fra hverdag og fest, lek og moro, ute eller inne, er vi interessert i å få kopier av disse. Send disse til post@sbbl.no eller ring oss på 38 07 90 70. Vi ønsker først og fremst bilder av historisk karakter, men også foto fra nyere tid har stor verdi for oss. Alle som sender inn bilder blir med i trekningen av tre Kvadraturen-gavekort på kr. 1000,-. Frist for innlevering av bilder er 16. november.