Nyheter

Nytt leilighetsbygg i Voie

Interessen for de 84 nye borettslagsleilighetene sentralt i Voie er stor. Over hundre potensielle kjøpere deltok på presentasjonsmøtet.
Publisert 23. okt. 2014

Interessen for de 84 nye borettslagsleilighetene sentralt i Voie er stor. Over hundre potensielle kjøpere deltok på presentasjonsmøtet.

Link til Salgsoppgave: Salgsoppgave
Link til prosjektet sin nettside: voieatrium.no

Spennende. Nytt og lettstelt, så nær metro, var noe av det som ble sagt fra de mange fremmøtte på Torkelsmyra skole.

Voie Atrium blir organisert som et borettslag tilknyttet Sørlandet Boligbyggelag. Vi skal stå for drift og forretningsførsel. Det betyr blant annet at kjøpere vil være forsikret mot tap av felleskostnader. Vi er ikke med på eiersiden, sier Ole Fritjof Godtfredsen, administrerende direktør i Sørlandet Boligbyggelag, men vi tilbyr utbygger en Forsikringsordning.

Sammen med arkitekt, representanter fra Sørmegleren og utbygger informerte Godtfredsen om det nye boligprosjektet. Byggingen starter når 30 prosent av leilighetene er solgt. Går alt etter planen, vil det nye leilighetsbygget stå ferdig i 2017.

Det blir et kvalitetsbygg med leiligheter fra 43 til 90 kvadratmeter. Prisene er også meget akseptable, fra 1.490.000 kroner, sier Elieson.

Voie Atrium bygges like ved flotte turområder, nær butikk og med gode kommunikasjonsforbindelser.

Mens Elieson og Svend Erik Bjorvand fra Spiss Arkitekter informerte, ble det vist bilder av et moderne leilighetsbygg på 6 etasjer med lyse leiligheter, alle med en eller to balkonger.

Voie Atrium er utformet med tanke på sol, lys og utsikt. Alle leilighetene har alt på en flate, og er tegnet ut fra prinsippet tilgjengelighet for alle. Utearealene mellom byggene blir som en flott park med naturskjønne Fåretjønn like ved, sier Bjorvand.

Utbygger er Mesel Invest og Mur i Sør Eiendom AS.
Vi har tro på at dette prosjektet er bra for bydelen, sier Rune Mesel, daglig leder i Mesel Invest AS.

 

Slik blir Voie Atrium, det nye borettslaget i Voie. I første etasje er det planlag næring som vil være positivt for beboerne med blomsterbutikk, apotek, frisør og liknende som mulige leietakere.
Alle leilighetene får fine balkonger.

 

Det er stor interesse for de nye borettslagsleilighetene som skal bygges sentralt i Voie.

 

Ole Fritjof Godtfredsen informerte om Sørlandet Boligbyggelag og om Voie Atrium.