Kjersti og Frode Østmoe på verandaen sin.

Nyheter

Nyter utsikten fra Kokleheia Amfi

Ekteparet Kjersti og Frode Østmoe gleder seg til å flytte inn i sin nye leilighet i Kokleheia Amfi. 1. november var de på visning i sitt nye hjem.
Publisert 13. nov. 2023

– Se den utsikten, sier sier Kjersti med et stort smil og viser rundt i den 88 kvadratmeter store leiligheten i andre etasje i byggetrinn 1.

Kokleheia Amfi ligger sånn at utsikten er formidabel fra alle leilighetene.

– Hadde vi valgt en leilighet høyere opp, hadde det sikkert vært mer luftig, men utsikten kan ikke bli bedre enn den vi har her. Vi får Otra tett på oss, sier paret.

De rusler rundt i det som foreløpig er et stort åpent rom – uten skillevegger, men fr to får en følelse av hvordan det vil bli å bo i Kokleheia Amfi.

– Jeg ser for meg hvordan vi skal ha det, vi innreder i hodene våre. De skrå veggene gjør leiligheten spesiell og sammen med de store vindusflatene blir det ekstra lyst her. Dette blir helt topp. Vi gleder oss, sier paret som flytter fra enebolig i Søgne.

– Utsikten er helt utrolig, sier Arild Andersen og skuer utover Otra og Egsjordene. Han og Lana Andersen har sikret seg leiligheten i sjette etasje i byggetrinn 2 takket være forkjøpsretten de har som medlem av SØBO .

– Vi skal flytte fra Lund til en drømmeleilighet med balkonger på 60 kvadratmeter! Det blir helt rått, sier Andersen.

Inne i bygg nummer 1 ble de møtt av Christian Pedersen fra VEF Eiendom. Han viste paret hele bygget, fra bunn til topp.

– Her pågår arbeidet for fullt, og det skjer stadig noe nytt. Det er grunnen til at vi kjørte enda en visningsrunde. De som har kjøpt og de som vurderer å kjøpe syns det er spennende å se hvordan det blir. Vi er i rute, og går alt etter planen, blir leilighetene de første innflyttingsklare i løpet av andre kvartal 2024, sier Fredrik Bernhardsen i Pancom.

Det er Pancom og VEF Eiendom som står for utbyggingen av totalt 60 leiligheter på Kokleheia. I hvert av de to byggene blir det 30 leiligheter i ulike størrelser – med tilsvarende varierende priser.  Leilighetene er fra 70 til 154 kvadratmeter store.

–  Det er fortsatt mulig å sikre seg en leilighet. Til nå er 29 solgt, sier Bernhardsen.

Alle leilighetene har stue og kjøkken med store vinduer mot vest, slik at alle får glede av den unike utsikten og de gode solforholdene som Kokleheia byr på. Samtlige leiligheter har romslige balkonger.

Under leilighetene blir det parkeringskjeller med tilrettelegging for elbillading på alle plassene.

Gordon Röver fra Eno Arkitekter har tegnet leilighetsbyggene på den unike tomta. Han har plassert byggene slik at de bukter seg naturlig inn i landskapet. Ved siden av bygg 1 blir det også stort amfi.

Kokleheia Amfi blir organisert som et borettslag tilknyttet Sørlandet Boligbyggelag. Det betyr at boligbyggelaget skal stå for drift og forretningsførsel.