– Vi skal ta godt imot alle medlemmer i Sørlandet Boligbyggelag, lover Astrid Andersen.

Nyheter

Ny medlemsfordel hos Fretex

Sørlandet Boligbyggelag har inngått medlemsavtale med Fretex-butikken på Lund i Kristiansand
Publisert 17. nov. 2022

– Medlemmer i Sørlandet Boligbyggelag får 10 prosent rabatt på alt i denne Fretex-butikken, sier Stein Olav Høgetveit i Sørlandet Boligbyggelag.

– Vi ønsker å sette fokus på gjenbruk blant folk flest, og da er en avtale med Sørlandet Boligbyggelag en fin kanal å spre budskapet på. Dette blir spennende, sier Astrid Andersen, leder i Frelsesarmeen i Kristiansand.

Hun og mannen Bjørn Andersen er ofte å se bak disken i butikken som drives hundre prosent på frivillighet.

– Vi har mange som arbeider her, noen jobber mye, andre bare noen timer. Å være en del av et arbeidsmiljø gir glede, skaper tilfredshet, gir selvtillit, mestringsfølelse og pågangsmot for de det gjelder. For Frelsesarmeen er det viktig å gi mennesker mulighet til arbeidstrening, sier Astrid Andersen.

– Vi har stor respekt for det Fretex står for og arbeidet de gjør. Vi er derfor glade for at vi har landet en avtale med Fretex lokalt og håper rabatten er noe medlemmene våre får nytte og glede av, og at det også vil føre til mersalg for Fretex, sier Høgetveit.

– Nå er det bare å starte skattejakten og gjøre et skikkelig kupp, smiler han og ser seg rundt i butikken.

– Hos oss vet du aldri hva du finner – det er noe av sjarmen med slike butikker.  Vi har det meste av klær, sko, tilbehør, småinteriør, sportsutstyr, glass og servise, sier Astrid Andersen.

Det er verdt å vite at overskuddet fra butikken på Lund går til velferdsarbeid i Kristiansand.

I tillegg til avtalen med Lund (som er en rabattavtale) så får man også 10 % bonus på på Fretex sin egeneide butikker som finnes over hele landet. Hvilke butikker dette gjelder finner du en oversikt over her: https://www.fretex.no/bruktbutikker-vintage-og-secondhand/om-fretexbutikkene/boligbyggelagenes-medlemsfordeler

Kort om Fretex

  • Norges største gjenbrukskjede
  • Norges største arbeids- og inkluderingsbedrift
  • 40 butikker over hele landet
  • Gir ca 30 millioner kroner årlig til Frelsesarmeens sosiale arbeid gjennom bruktomsetningen sin