Nyheter

Ny leder på plass

I dag, 1. august, tiltrer Kristian Råmunddal som ny leder for Sørlandet Boligbyggelag . I forrige nummer av medlemsbladet Bo&miljø ble lederskiftet omtalt. Fra og med i dag overtar Kristian Råmunddal (51) som ny administrerende direktør for Sørlandet Boligbyggelag.
Publisert 01. aug. 2022

Påtroppende leder til venstre, og avtroppende leder til høyre.

Sørlandet Boligbyggelag er et spennende selskap med lang historie og en viktig samfunnsrolle, sier Kristian Råmunddal, som setter stor pris på å få denne muligheten. 

Jeg ser frem til å bli bedre kjent med organisasjonen og møte kunder og samarbeidspartnere. 

Kristian Råmunddal har siden 2010 arbeidet med regional nærings- og samfunnsutvikling, som daglig leder i Lillesand Vekst og Knutepunkt Sørlandet, og de siste årene hos Business Region Kristiansand.

Tidligere har han hatt markedsrettede oppgaver i næringslivet, blant annet som markedssjef i LOS og Optimera Engros. Ved siden av andre roller har han vært del av rådgivernettverket Xpand, med oppdrag innen team-/lederutvikling og strategi-/forretningsutvikling. Råmunddal har en bachelor i markedsføring og økonomi, og en mastergrad innen strategi og ledelse fra BI.

For å sikre erfaringsoverføring og en god overgang, vil Ole Fritjof Godtfredsen, vår direktør gjennom mange år, bli i organisasjonen i en overgangsperiode.