Hos PetXL i Sørlandsparken gleder deg seg til besøk av mange medlemmer. Fra venstre Jannicke Frigstad, Marthe Markussen og Julie Dybdahl med valpen Nemi.

Nyheter

Nå får du bonus når du handler hos PetXL

Medlemmer av Sørlandet Boligbyggelag får nå fem prosent bonus hos PetXL.
Publisert 26. jan. 2023

– Vi ser fram til dette samarbeidet. Det er hyggelig å kunne gi medlemmer som kommer inn i butikken fem prosent bonus, men vi håper også at vi kan gi dyreeiere og alle de som tenker på å skaffe seg dyr, nyttig informasjon, sier daglig leder i PetXL i Sørlandsparken, Kristin Siljan.

I butikken som har en salgsflate på rundt 1200 kvadratmeter, får du alt av utstyr og fór til alle typer kjæledyr.

– Vi er her for alle kjæledyreiere. Alle som jobber her er lidenskapelig opptatt av dyr og har stor erfaring og kompetanse. Vi har også egne hundefrisører og eksperter på kloklipp. Når det gjelder kloklipp er det bare å komme innom – det koster kun 150 kroner å få klippet klørne på hunden din, sier Siljan.

– Veldig gøy å få med PetXL i fordelsprogrammet. Vi håper medlemmene våre, og ikke minst kjæledyrene deres, får stor nytte av den. Avtalen gjelder ikke bare butikken i Sørlandsparken, men alle PetXL-butikker over hele landet, sier Stein Olav Høgetveit i Sørlandet Boligbyggelag.