Pål Rake sprer musikkglede – her til beboere i Åsane Borettslag.

Nyheter

Minikonserter som varmer

Sørlandet Boligbyggelag og musiker Pål Rake fortsetter å glede beboere i en dyster korona-tid med nydelige mini-konserter.
Publisert 02. apr. 2020

Stemningen er rørende og god. Hyggelig å møte så mange trivelige styreledere og se alle smilene fra balkongene, sier Rake etter at dag to i verdens første borettslagsturné var gjennomført.

Flere hundre beboere har tatt veien ut på balkonger, uteområder og parkeringsplasser på de to turnedagene. 11 borettslag har hatt besøk av musikeren, og den unisone tilbakemeldingen er at konsertene varmer og skaper samhold.

Endelig får vi en anledning til å ta en trivelig prat med gamle og ikke minst nye naboer over balkongrekka, fortalte flere beboere og takket Sørlandet Boligbyggelag og Rake for at de kom.

Vi syns det er flott å kunne skape hyggelig stemning og gode konsertopplevelser for våre beboere i disse tider. Det er også hyggelig å se at det flagges fra balkongene, og høre at så mange synger med når Rake setter seg ved pianoet og serverer noen nydelige sanger, sier Ole Fritjof Godtfredsen, adm. dir. i Sørlandet Boligbyggelag.

Han beskriver de 11 konsertene som svært vellykket, og gir også en stor takk til styreledere og vaktmestre som legger alt til rette for at konsertene kan gjennomføres på beste måte; ikke minst sørge for at Rakes røde piano blir plassert slik at alle beboere får høre hans store, varme og fine stemme.

Flere av sangene er hans egne, som Høge Himmel og Vil du Vil du, men også andre sanger som Billy Joels Piano Man, Vamps Liten Fuggel og hans egen versjon av Vamps Månemannen har stått på repertoaret.

Innslag fra NRK Sørlandet finner du her: https://www.nrk.no/sorlandet/gratis-konsert-i-bakgarden-1.14960825?fbclid=IwAR39AgtDdXX7kXP4e_UNLLe8MaLUJXqadoHVbdn3qFTdGJWYfGhggvh9aDk