Det er kanskje ikke et medlemskap i SØBO som barnet, barnebarnet, nevøen eller niesen din ønsker seg aller mest akkurat nå.

Det kan derimot fort være det de ønsket de hadde fått om 10, 20 eller 30 år.

Gaven som stiger i verdi

Konfirmasjonsgave, dåpsgave, julegave eller fødselsdagsgave. Gi barnet en gave som stiger i verdi for hver dag som går. Et medlemskap i SØBO gir ansiennitet som kan bli gull verdt den dagen barnet skal ut på boligmarkedet. 

KLIKK HER FOR Å GI BORT ET GAVEMEDLEMSKAP I SØBO

Gratis kontingent

Ved innmelding i SØBO betaler alle en andelskapital på kr. 500,-. Frem til medlemmet er 18 år betales deretter ingen ting. Likevel sparer man opp ansiennitet som kan brukes til forkjøpsrett av bolig. Når man passerer 18 år så påløper den årlige medlemskontingenten som p.t. er kr. 250,- i året. Melder du inn barnet tidlig får han eller henne mange år med ansiennitet når det skal ut på boligmarkedet.

Medlemsfordeler

I tillegg til forkjøpsretten man som medlem har på over 80 000 boliger over hele landet, så har våre medlemmer også tilgang til mange til andre nyttige medlemsfordeler. Nå må man riktignok være 15 år for å ha lov til å ta del i fordelsprogrammet, men for en konfirmant er det som regel enten nært forestående, eller nettopp passert. Bonus på førerkortet, eller diverse nettbutikker kan være gode fordeler å få med seg. Oversikt over alle medlemsfordelene finner du her.

Storbysamarbeidet

Det er ikke bare på Sørlandet man kan brukes forkjøpsretten. SØBO er med i Storbysamarbeidet, et samarbeid mellom flere av de største boligbyggelagene i Norge. Et medlemskap i SØBO  vil dermed gi en unik mulighet til å få en god start inn i boligmarkedet enten barnet ender opp med å bli boende på Sørlandet, eller vil flytte på seg til andre byer hvor han eller hun kan bruke SØBO-medlemskapet sitt.