Kokleheia Amfi

2. byggetrinn i Kokleheia Amfi er lansert. 30 nye leiligheter til salgs!
Areal
70 - 154 m²
Enheter
30
Eierform
Borettslag
Boligtype(r)
Leilighet

Litt om prosjektet

Kokleheia Amfi er et svært flott prosjekt med en unik utsikt ut over Otra hele veien ned mot Kristiansand Sentrum! Her skal det bygges totalt 60 leiligheter fordelt på to byggetrinn. Enhetene består av leiligheter med alt fra ett til tre soverom og ellers moderne fasiliteter og balkong. 

Byggetrinn 2 er lansert!

Dette prosjektet har svært gode solforhold og en enestående utsikt fra tomten, inkludert byen, elven og skogene. Leilighetene er utformet for å maksimere opplevelsen av omgivelsene, med store vinduer og effektive planløsninger. Bygningen er designet med variasjon i høyde og sideveis forskyvninger og fasaden har et moderne minimalistisk uttrykk i gråtoner. ENO Arkitekter har fokus på å skape et godt bomiljø som er tilpasset terrenget og samarbeidet med oppdragsgiveren.


Midt i blinken for naturelskere

I nærheten av Kokleheia Amfi finner du idylliske Otra, mens skogsområdet Jegersberg er en kort spasertur unna. Jegersberg er kjent for å være byens fineste turterreng, med en rundløype på ca. 9 km, hvorav 4 km er lysløype. Øvre Jegersbergvann er en flott badeinnsjø med sandstrand, badeflåter, vannrutsjebane og toaletter. Hvis du ønsker en mer ambisiøs tur, kan du besøke Den Omvendte Båt som tar ca. 2-3 timer inkludert en stopp og litt mat. Barnefamilier bruker vanligvis 3-4 timer på denne turen.

Utbyggerene:

Prosjektet utvikles av Pancom i samarbeid med VEF eiendom

Prosjektet organiseres som et borettslag i Sørlandet Boligbyggelag (SØBO). Det tilbys mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld, kalt IN-ordning, med inntil 20 års avdragsfrihet på andel fellesgjeld. Med en slik løsning gis kjøperne en fantastisk fleksibilitet til selv å påvirke månedlige fellesutgifter. Last ned prospekt og prisliste med ytterligere informasjon her! Spørsmål? Ta gjerne kontakt med Krogsveen i Kristiansand!

 

Forkjøpsrett

Meldefrist for boliger i 2. byggetrinn er 10. mai kl. 14:00

Kontakt megler

Jøran Flakk
Eiendomsmegler
joran.flakk@krogsveen.no
415 10 212

Alex Modahl
Eiendomsmegler
alex.modahl@krogsveen.no
924 59 000

Utbygger

Pancom
Skomværgata 7, 3921 Porsgrunn

Vef Eiendom
Vigeland Brugs veg 16, 4708 Vennesla