Nyheter

Forkjøpsrett på Hamresanden Atrium

Et nytt leilighetsbygg med 20 leiligheter på Hamresanden legges ut for salg 15. juni – medlemmer av Sørlandet Boligbyggelag har forkjøpsrett.
Publisert 09. jun. 2022

– Hamresanden Atrium er utformet med tanke på sol- og lysforhold. Alle leiligheter får to innglassa balkonger, og det blir stor felleshage i atriet. Leilighetene har alt på en flate, og er tegnet ut fra prinsippet tilgjengelighet for alle.  De blir på fra 46 til 114 kvadratmeter, med priser fra 2.490.000 kroner, opplyser prosjektmegler hos Sørmegleren, Rolf R. Elieson.

Atriumsbygget er på tre etasjer, og skal ligge på tomten hvor Kiwi tidligere holdt til. Det nye leilighetsbygget får dagligvareforretning i første etasje og leiligheter i andre og tredje etasje. I tillegg blir det parkeringskjeller.

– Vi er svært godt fornøyd med at vi kan tilby våre medlemmer forkjøpsrett; det betyr at medlemmer nå kan kjøpe ny leilighet før andre får sjansen, sier en meget fornøyd administrerende direktør, Ole Fr. Godtfredsen.

Medlemmer får forskjøpsrett fordi leilighetsprosjektet er forsikret  gjennom Norske Boligbyggelag (NBBL). Forkjøpsretten gjelder fram til første tildeling som er klokken 12 den 15. juni. Dagen etter legges leilighetene ut på det åpne marked.

–  Det er bare å benytte muligheten, sier Elieson, og legger til at det er mange som har vist interesse for leilighetene.

Byggingen er så smått i gang, og går alt etter planen vil butikken åpne neste sommer, og leilighetene være innflyttingsklare høsten 2023.